Vädret

Vilket jävla väder. Fyfan! Blött o riktigt kallt! Sitter på balkongen o tar en cigg. Mössa,långkalsonger,mjukisbyxor, tjocktröja och självklart en jacka. Jag fryser. På balkongen. Men ute med hunden är de inte lika kallt. Är det sån skillnad? Några meter upp eller på marken?
Hmm kallare är det iallfall.


Ny dag,nya tag

Rim på morgonkvisten.. Inte dåligt!
Tatuerade mig förra helgen! (Bild kommer i slutet av inlägget)
Och nu på lördag ska jag påbörja över armen! Kommer ta ca två timmars smärta. Och då ska vi bara köra konturerna. Hua! Men det kommer bli bra, jag litar fullt ut på denna tatuerare.
Helnöjd med skissen och jag vet att arbetet blir bättre än så! :).
Ska sminka mig nu, hitta varma kläder o åka o jobba!


Onödigt snack

Ja.. Tanken va att jag skulle skriva av mig lite. Men jag har glömt av vad det va jag skulle skriva. Hade en bra bild framför mig i huvudet men när jag väl loggade in släppte allt.. Kanske inte meningen att jag ska skriva det här?

Hur många bra vänner har du? Som du absolut verkligen kan lita på? Någon du kan berätta något som du känner att du verkligen bara måste få kräkas ur dig men så rädd att folk ska se annorlunda på dig efter det? Att personen ska dömma dig. Prata vidare om det du berättat för någon annan?
Jag har personer i mitt liv. Inte alls många jag i princip räkna upp dom på min ena hand. Men hur nära jag än känner att dom står mig så kan jag nog ändå inte berätta allt. Inte för att jag inte litar på dom. Mer för att jag har svårt att prata om det. Jag berättar inte saker för någon jag vet kommer säga"men åh" "stackare" osv osv. För jag lever? Jag står starkt med båda fötterna på jorden. Om jag skulle berätta något är det bara för att personen skulle få en bättre bild till varför jag gör såhär eller si. Inte för att någon ska tycka synd om än.
Jag gillar inte att belasta någon med mina problem. Bara dom jag vet kan bära det med mig. Och jag kan stolt säga att sånna människor finns. Det gör dom verkligen. Och jag är glad att dom finns i mitt liv. Tänker inte nämna några namn men jag tror helt ärligt att ni vet vilka ni är. Jag hoppas på det iallfall.

Känner mig helt utmattad idag. Två dagars intensivkurs (inne på andra) efter en veckas tufft jobbande. Ingen vila så jag hoppas nästa vecka blir relativt lugn. Det hade jag behövt!
Längtar tills julen, 1,5 veckas ledighet. På landet med familjen,pojkvännen och mina två fyrbenta kärlekar. Vad jag kommer o må bra. Missförstå mig inte. Älskar mitt jobb, annars hade jag aldrig startat ett företag. Men det har varit en tuff väg hit, där jag är nu o det är långt kvar.

För övrigt. Allt mitt pladder.. Folk säger att dom oftast hamnar i deppperiod när hösten kommer. Har jag fått en släng av det? Eller är jag bara så trött? Jag vet faktiskt inte. Jag har inte heller mina två <3 hemma så det på erkar mig nog en hel del. Inte heller pojken. Men kanske bra för honom o slippa mitt stresshumör en stund.
Men nu ska jag laga mat. Frukost och lunch. Sen är det bara göra sig i ordning för kurs!


Chevy

Min bästavän. Den här bilden älskar jag. Så usel kvalite. Men han "skrattar" och solen lyser. Och minnet bakom bilen är otroligt. <3

dålig dag,dåligt väder

Sovit dåligt. Allmänt pisshumör.Fattig. Det ända jag ser framemot är att jag ska tatuera mig imorgon!
Ni får bilder när det är klart. Nu ska jag ut i regnet o jobba!



Oct. 16, 2012

Dricker morgon te och väntar på Aiira, förberett frukost för mig och mamma men börjar när hon är lämnad så jag slipper lämna spisen :).
Hämtat nya bilen! Helt underbar!
Behövs en del nya burar och bygga ihop allt fint.
De första jag gör är att gå snett in i ena bakdörren så har fått en stor lårkaka skm gör såååå ont när jag går :(. Plus att jag sträckt båda benen. Helvete. Bara jobba på iallfall...


Hey

I miss you


"Mannen i mitt liv"

Min bästa Chevy. Idag va han så glad trots att vi va i rastgården han låg i solen och bara njöt <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3343196/images/2012/pic_5072de7cddf2b367a0000076.jpg" class="image">


Don't


Aldrig lätt

Man får inte ett papper när man ska komma till livet, där man kan skriva ner hur man vill att allt ska gå.
Jag fick inget iallfall.. Fick du?
Jag tror jag hamnat i nån svacka. Tur att jag har Leo och Chevy i min närhet.
Jag vet inte.. Jag kanske inte har rätt att må dåligt för att jag har mat varje dag,tak över huvudet,fina vänner och en familj?
Men det betyder inte att du har ett perfekt liv,eller ett perfekt förflutet.
Alla har rätt att må dåligt, du kan aödrig veta varför.

Nu ska jag ringa min fina Hanna och ta en cigg med henne som röksällis :).
Facetime är guld <3


SÅLD!

Har sålt bilen!

Firas med o köpa en ny... När jag hittar en divsäga :)


RSS 2.0