Älskling!

Jag älskar dig mest av allt baby, du är min sol på dagen och min måne på natten du lyser upp min närvaro dygnet runt, är så lycklig att jag fann dig utan dig hade mitt liv varit mörkt, älskar dig hjärtat puss o kram / Bara din Rasmus <3


Löning

Lönen idag då, inte särskillt mycket o de mesta e redan slut. Haha men kläder & smink e inhandlat och självklart massa hundben!
Håller tummarna att M stannar i stockholm och att kvällen blir något lugn iallfall :).
Idag fyller skitungen Max år oxå, så present är inhandlat till han :)
Skriver mer sen nu ska de handlas lite till ;)


Nöden har ingen lag!

Stackars M! Men om man tvunget måste så får man ta verktygen som
finns nära till hands!


Tisdag

För att sammanfatta dagen, den har varit riktigt bra hittills.
Kursen gick jätte bra, och fler roliga saker har hänt och goda nyheter från min kursledre har sagts idag o ser redan fram emot kommande veckor trots att kursen e slut på torsdag så fortsätter den ändå på ett annat sätt :D.
Bättre lärare e svårt o hitta. Så gohjärtad och generös.
Sen åkte jag iaf hem o hämta killen o hunden, åkte hem till mamma o käkade middag o nu är vi med Mackan för lite prat då han flyr på fredag till norrland, o F ska till Thailand! Skit tråkigt men vi får lägga fokusen på hundträning, fixa vinterbilen och så ska jag iväg på en konsultation näata vecka o lära mig om problem som uppstått på hunddagis.
Näh, nu ska jag va lite social!


En början

Då testar vi på nytt då.
Sitter i älvsjö o väntar på killarna som är o åker gokart.
M har en dålig dag o behövdes muntras upp!
Senare blir de till o raka av han håret o bara ta de lungt :).
De är väl runt allt sånt jag kommer slänga ur mig i den här bloggen, mitt vardagsliv med bilar,hundar vänner och killen.
Kommer så småning om komma en kategori med hundträning. Där bilder och videos även kommer läggas upp. Och en inledning på vad de e för hund jag lever med och vad vi har o jobba på för att få våran vardag att gå så bra som möjligt. Sen även allt annat som rör hundar i allmänhet, funderingar o tips. Även om utbildningar osv.
Annars så kommer bloggen vara en beskrivning av hur min vardag funkar.

Och eftersom mitt första inlägg sker från telefonen så kommer inga bilder upp nu heller, och en enkel design kommer inom kort!

/J


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0